Juicer

Den frugt, der ankommer til os, bliver presset og sendt ud til vores kunder samme dag. Når vi holder fyraften, har vi altså ingen fyldte flasker på lager. Og sådan starter vi forfra hver dag.

Eftersom vi køber forskellige frugter afhængigt af årstiden, varierer smagen af juicerne i årets løb fra sødt til syrligt. Men det anser vi for et kvalitetstegn.

Nypressede appelsiner

Vi benytter tre slags appelsiner afhængigt af årstiden: Valencia Late, Salustianas og Baladi. Appelsinerne køber vi især fra Spanien men også fra Sydamerika, afhængigt af hvornår og hvor vi synes, de er allerflottest. Samtlige tre appelsinsorter er typiske "juiceappelsiner" med stort indhold af både saft og C-vitamin. På den måde bliver juicen herligt frisk og syrlig, perfekt som vitaminrig opkvikker ved morgenbordet. Vidste du forresten, at der til 1 liter Valsølille nypressede appelsiner går ca. 2,2 kg appelsiner?

Indeholder nypressede appelsiner.

Fås i 38cl og 1L.

Næringsindhold/100g

Energi 200 kJ/45 Fedt < 0,5 g heraf mættat fedt < 0,1 g
Kulhydrater 9 g heraf sukkerarter 9 g Protein 1 g
Salt 0,003 g Fibre 1 g Vitamin C 45 mg*
*56 % af referenceindtag, RI.

Nypressede klementiner

Sæsongens smag

Brämhults friskpressede klementiner kan man roligt glæde sig til! Klementinernes korte modningsperiode gør nemlig, at vi kun kan presse dem i tiden november til april. Vi benytter spanske klementinsorter som Ortanic, Clemenules, Marisol og Hernandina. Den korte høsttid gør, at vi veksler mellem de forskellige sorter flere gange i løbet af året. Derfor kan juicens sødme variere, præcis ligesom klementinerne i butikken.

Indeholder friskpresset juice af klementiner.
Valsølille nypressede klementiner kan man roligt glæde sig til! Klementinernes korte modningsperiode gør nemlig, at vi kun kan presse dem i tiden november til april. Vi benytter spanske klementinsorter som Ortanic, Clemenules, Marisol og Hernandina. Den korte høsttid gør, at vi veksler mellem de forskellige sorter flere gange i løbet af året. Derfor kan juicens sødme variere, præcis ligesom klementinerne i butikken.


Indeholder nypressede klementiner.

Fås i 38cl og 1L.

Næringsinnehold/100g

Energi 170 KJ/40 kcal Fedt < 0,5 g heraf mættat fedt < 0,1 g
Kulhydrater 9 g heraf sukkerarter 8,5 g Protein 1 g
Salt 0,003 g Fibre 1 g Vitamin C 35 mg
*44% af referenceindtag, RI.

Nypressede appelsiner med ananas

Hører du til dem, der vil have en mild og sød juice uden alt for meget syre? Så er appelsin-ananas perfekt til dig. Friske, solmodne appelsiner pressede i Brämhult og blandede med sød og dejlig ananas. Juicen er velsmagende og fuld af C-vitaminrige appelsiner og perfekt både som mellemmåltid og til morgenmaden.

Indeholder friskpresset juice af appelsiner og ananasjuice. Ikke af koncentrat.

Hører du til dem, der vil have en mild og sød juice uden alt for meget syre? Så er appelsin-ananas perfekt til dig. Friske, solmodne appelsiner blandede med sød og dejlig ananas. Juicen er velsmagende og fuld af C-vitaminrige appelsiner og perfekt både som mellemmåltid og til morgenmaden.

Indeholder nypressede appelsiner og ananas.

Fås i 1L.

Næringsinnehold/100g

Energi 200 kJ/45 kcal Fedt < 0,1 g heraf mættat fedt < 0,01 g
Kulhydrater 10 g heraf sukkerarter 9,5 g Protein 1 g
Salt 0,003 g Fibre 1 g Vitamin C 31 mg*
* 39% af referenceindtag, RI.

Nypressede appelsiner
og jordbær

Her blander vi vores dejlige, C-vitaminrige appelsiner med fuldmodne jordbær af sorterne Senga Sengana og Camarrossa. Begge sorter dyrkes i Spanien, Holland, Polen og Marokko. For at få den vidunderlige smag frem blander vi de to sorter.

Indeholder nypressede appelsiner og pressede jordbær.

Fås i 38cl og 1L.

Næringsinnehold/100g

Energi 190 KJ/45 kcal Fedt < 0,5 g heraf mættet fedt < 0,1 g
Kulhydrater 8,6 g heraf sukkerarter 8,5 g Protein 1 g
Salt 0,003 g Fibre 1 g Vitamin C 41mg*
*51% af referenceindtag, RI.

Nypresset æblemost

Glem al den æblemost du tidligere har smagt. Vi har netop modtaget en ny frugtpresse i vort presseri. Hvad blev resultatet? Den eneste nypressede ufiltrerede æblemost i Danmark. Den smager helt fantastisk.

Nypresset, ufiltreret æblemost, vitamin C. Intet andet er tilsat.

Fås i 38cl og 1L.

Næringsinnehold/100 ml

Energi 170 KJ/40 kcal Fedt < 0,1 g heraf mættet fedt < 0,01 g
kulhydrater 10 g heraf sukkerarter 10 g Protein < 0,5 g
Salt 0,003 g Fibre 0,4 g Vitamin C 20 mg*
* 25% af referenceindtag, RI.