Smoothies

Valsølille smoothies indeholder ikke mælk - kun 100 % frugt. Det er godt nyt for laktoseintolerante eller for alle dem, der bare ønsker at øge deres frugtindtag! Den liflige fylde stammer fra mosede bananer. På den måde er vores smoothies perfekte som mellemmåltider, som energitilskud ved motion eller som rendyrket nydelse i dagens løb …

Ananas, Mango og Acerola smoothie

med appelsin og banan

med appelsin og banan

Sig hej til superbærret Acerola! Acerola er et tropisk bær som vokser fra buske i den sydamerikanske eller vestindiske regnskov. Det kalles også for Barbados kirsebær og kan blære sig med at være den mest c-vitaminrige af alle frugter og bær. Acerola indeholder for eksempel lige så meget c-vitamin som appelsinen. Bærret er desuden propfuldt af karoten, e-vitamin, k-vitamin og masser af mineraler.

Næringsinnehold/100 g

Energi 250 KJ/60 kcal Fedt <0,5 g heraf mættet fedt < 0,05 g
Kulhydrater 13 g heraf sukkerarter 12 g Protein < 1 g
Salt 0,004 g Fibre 1,5 g Vitamin C 103 mg*
*129 % af referenceindtag, RI.

Blåbær-hindbær smoothie

med appelsin, ananas og banan

Blåbær og Hindbær smoothie med appelsin, ananas og banan Blåbær holder dig i balance! Blåbær er et fortræffeligt lille bær som forbedrer alt fra korttidshukommelsen, balancen og koordinationen. Bærret indeholder desuden næsten flest antioxidanter af alle frugter og bær,

samt kostfibrer der formindsker risikoen for tarminfektion. Hindbær er et frisk pust til maven! Hindbær er ligesom blåbær fuldt af både anti-inflammatoriske antioxidanter og fibre, og hjælper derfor blandt andet til med at regulere kolesteroltallet. Desuden får du masser af C-vitamin, folinsyre, jern, kalcium og kalium med i købet.

Næringsinnehold/100g

Energi 240 KJ/60 kcal Fedt <0,5 g heraf mættet fedt < 0,1 g
Kulhydrater 12 g heraf sukkerarter 11 g Protein < 1g
Salt 0,003 g Fibre 2 g Vitamin C 21 mg*
*26 % af referenceindtag, RI.

Havre-spirulina smoothie


 med appelsin og banan

Havre & Spirulina smoothie med æble, ananas og banan Mød den rigtigt betænksomme spirulina-alge! Energigivende og antioxidantrig. Spirulina er en blågrøn alge som vokser naturligt i tropiske søer og er fulde af B, C og E-vitamin, protein (3 gange så meget som i oksekød), mineraler og jern. Foruden at styrke immunforsvaret, sænker spirulina også blodtrykket, kolesteroltallet og lindrer høfeber.

Havre giver kraft i krop og hoved! Havre er 100% fuldkorn. Indeni skallen findes antioxidanter som indeholder alle vigtige vitaminer, mineraler, omega 3 og proteiner. Havre frisker op, giver kraft, energi og udholdenhed, holder blodtryk og blodsukker under kontrol samt mindsker trangen til sukker.

Næringsinnehold/100g

Energi 300 kJ/70 kcal Fett <0,1 g heraf mættet fedt < 0,5 g
Kulhydrater 14 g heraf sukkerarter 12 g Protein 2,1 g
Salt 0,003 g Fibre 1 g Vitamin C 8,3 mg*
*10 % af referenceindtag, RI.