En lille virksomhed, der elsker frugt.

Vi, der har vores daglige gang hos Valsølille, opfatter ikke os selv som juiceproducenter. Rigtigt dejlig juice er ikke noget, man producerer. Det er noget, man presser af frisk frugt. Der er ingen grund til at gøre det mere indviklet. Og det er vi utroligt stolte over.

 

Det er mest appelsiner vi presser, men det hele begyndte med gulerødder. I efteråret 1948 begyndte en kvalitetsbevidst mand ved navn Sigvard Berggren at sælge nypresset gulerodsjuice. Juicen var sund, og kunderne var vilde med den. Flere og flere spurgte, om ikke virksomheden kunne tænke sig også at presse friske frugter.

 

Og det kunne vi! I dag finder du mellem 20 og 25 forskellige juicer og smoothies i butikkerne - ikke kun i Danmark men i hele Skandinavien. Hvilken af dem, netop du bedst kan lide, kan vi af gode grunde ikke vide noget om. Men vi sørger for at give dig valget mellem nypressede juicer, drikke og frugtige smoothies. Det er den dag i dag den samme kvalitetstankegang, der ansporer os, som i sin tid Sigvard Berggren. Det håber vi, du kan mærke!

 

Nogle af dem, der kender til vores kvalitetstankegang, er den svenske kongefamilie. Brämhults Juice har været kongelig hofleverandør siden 2005. Det er en udmærkelse, vi er utroligt stolte af. Hvis du har lyst til at hilse på det svenske kongehus, så klik på Sveriges Kungahus www.royalcourt.se.