Presseriet

Vi modtager friske, nyplukkede frugter hver eneste arbejdsdag året rundt. Frugten kommer fra det land, hvor vi synes, at den er dejligst den pågældende uge.

 

Vi har ikke noget lager af færdig juice hos os. I stedet presser vi frugten til juice i samme takt, som du og andre mennesker drikker den. Som regel bliver det til ca. 350 ton frugt og grønt om ugen! Men hvilken slags juice afhænger af vejret og årstiden. Og så har det også noget med os selv at gøre. Hvis vi bliver nysgerrige efter en ny frugt, kan det sagtens blive til en ny juicevariant i butikkerne. Den friske, fuldmodne frugt vaskes, og dårlige frugter håndsorteres fra. Den flotte frugt presses i én af fire frugtpresser, der også sir kerner og skaller fra. Bagefter får den nypressede juice en let varmebehandling, så vi kan være sikre på, at der ikke er sluppet bakterier eller andre mikroorganismer med.

 

Al nypresset juice tappes på flaske og afkøles umiddelbart efter. Flaskerne emballeres og opbevares koldt. Eftersom vi ikke benytter konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer, er det utroligt vigtigt, at juicen holdes afkølet hele vejen fra os via grossisten og ud i butikkernes kølediske. Så husk at holde juicen kold indtil det øjeblik, du har tænkt dig at drikke den.

 

Den nypressede juice tappes på flasker og køres derefter ud til butikkerne, så hurtigt det overhovedet er muligt. Når det skal gå så stærkt, er det fordi nypresset juice er en ferskvare. Derfor skal den behandles som sådan og håndteres i en ubrudt kølekæde.

 

Hvilke juicer du aktuelt finder i din butik, afhænger dels af vejret og årstiden, dels af vores nysgerrighed! Vejret og årstiden bestemmer, hvilke frugter der er tilgængelige i pågældende uge. Eftersom vi benytter frugt fra forskellige dele af verden afhængigt af årstiden, skifter vores sortiment en smule, afhængigt af tiden på året.

 

Hvad angår nysgerrigheden, så er det i virkeligheden nok dén, der står bag de fleste af vores smagsvarianter. Vi elsker at blande og teste ved at smage os frem.