Tilbage til oversigten

vitaminer

LÆR MERE OM VIGTIGE VITAMINER

Hos Valsølille elsker vi virkelig frugt og grønt. Ikke bare for den fantastiske smags skyld, men også for alt det gode, alle de farverige vitaminer, der på hver sin måde bidrager til kroppens normale funktion. Læs mere om hvilke vitaminer der er i Valsølille smoothies, og hvorfor du skal drikke dem.

Fødevarestyrelsen anbefaler, at du får mindst 600 gram frugt og grønt om dagen, og de 100 gram kan drikkes og stadig indgå i regnskabet. Derfor er smoothies et meget enkelt og godt valg, hvis du har svært ved at få spist alle 600 gram. Valsølille smoothies er perfekte til at drikke på farten, hvis du vil have en hurtig morgenmad, en snack i løbet af dagen eller et hurtigt mellemmåltid inden træning. De indeholder ingen tilsætningsstoffer, kun frugt, bær, grøntsager og udvalgte vitaminer, der bidrager til kroppens normale funktion. Et godt supplement til en varieret og balanceret kost.

VITAMIN E OG VITAMIN C

Disse vitaminer er antioxidanter, der styrker kroppens immunforsvar og beskytter væv og celler mod frie radikaler. En for stor mængde frie radikaler forårsager oxidativt stress og en kemisk ubalance i kroppen. Træner du meget, har du især brug for vitaminerne for hurtigere restitution og for at modvirke træthed og udmattelse. I vores smoothies Vitamin og Fokus er der masser af C-vitamin naturligt fra citrusfrugter og acerola, men vi har også tilføjet solsikkeolie som et ekstra tilskud af E-vitamin, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Nyd dem som et supplement til en varieret og afbalanceret kost.

VITAMIN B12

Vi kan ikke selv danne den aktive udgave af dette vitamin, så det skal altså tilføres gennem kosten. Vitamin B12 bidrager til et stærkere immunsystem, reduceret træthed og udmattelse. Colabamin, som det også kaldes, er nødvendigt for cellestofskiftet og til dannelsen af blodceller. Det hjælper simpelthen med at transportere ilt til cellerne og omdanne den energi, du får fra din kost, til brændstof. Vores grønne smoothie Fokus giver dig ekstra vitaminer fra frugt i kombination med chlorella. Det er en nærende superalge, som, udover at være rig på vitaminer, proteiner og mineraler, indeholder både omega-3 og omega-6. Nyd den som et supplement til en varieret og afbalanceret kost.