EN HISTORIE OM RIGTIG GOD JUICE

BEGYNDELSEN AF 90'ERNE: DET FØRSTE FRØ BLIVER SÅET

I begyndelsen af 90'erne begyndte entreprenøren Jørgen Nielsen at presse og sælge gulerods- og rødbedejuice som han havde lavet hjemme på gården Valsølille, i Jystrup på Sjælland. I 1992 udviklede han sin produktion til også at omfatte friskpresset appelsinjuice, til stor glæde for de trendy københavnere.

1992: STARTSKUDDET TIL DAGENS VALSØLILLE!

I 1992 aflægger den svenske virksomhed Brämhults studiebesøg hos Valsølille og deres citruspresseri. Inspirationen, glæden ved håndværket og kærligheden til frisk frugt har de to små virksomheder til fælles, og der indledes et svensk-dansk samarbejde. Dette samarbejder ender ud i, at Brämhults overtager den lille danske virksomhed.

Det er samme år, at den ikoniske plastflaske med riller bliver introduceret. Den unikke form opstod faktisk ved et tilfælde. Den originale flaske var smallere og højere – så høj, at den ikke kunne passe i de bakker, den skulle transporteres i. Så flasken blev simpelthen trykket lidt sammen. Resultatet blev den flaske, vi har i dag: lidt lavere, lidt mere buttet og med riflet hals.

1994-1998: VALSØLILLE JUICE LANCERES I DANMARK

Inden for 24 timer efter presning ruller flaskerne med friskpresset indhold mod butikkerne! Navnet Valsølille er bevaret siden samarbejdet mellem Brämhults og Valsølille et par år tidligere. I Norge og Finland sælges produkterne under mærket Brämhults.

2007: BRÄMHULTS OG VALSØLILLE BLIVER EN DEL AF DEN EUROPÆRISKE JUICEKONCERN ECKES-GRANINI GROUP

Det nye ejerskab giver Brämhults og Valsølille mulighed for at fortsætte med at være, hvad vi altid har været, men tilføjer en masse nyttig viden fra et internationalt perspektiv. At være en del af en stor gruppe, hvor alle taler og lever for juice, er fantastisk og spændende!

2018: FLYTTER TIL DANMARK

På Fyn byggede vi fremtidens presseri. Vi investerede i nye faciliteter og den nyeste teknologi for at kunne tilbyde både højere kvalitet og længere holdbarhed på alle vores produkter.
Samtidig skifter Valsølille navn til Brämhults i Danmark, for at få stærk synergi på tværs af Norden i forhold til blandt andet produktudvikling, sortiment og fleksibilitet.

2023: VALSØLILLE ER TILBAGE

Brämhults skifter i Danmark navn tilbage til Valsølille. Kendskabet til brandet Valsølille er forblevet højt og med presseriet beliggende i Danmark er det naturligt, at vi vender tilbage til vores rødder og arv og dermed vores navn Valsølille.