JUICESKOLE

VI PRODUCERER IKKE JUICE. VI PRESSER FRUGT.

Er du en stolt femprocenter? Uanset hvad vi kalder det, er 95 % af al appelsinjuice, der sælges i Danmark, faktisk flere måneder gammel, når den kommer på butikshylden. Den juice presses i dyrkningslandet og opbevares i tanke, inden den kommer til Europa og fyldes i emballage. Sådan vil vi ikke have det. Derfor presser vi kun frisk frugt i vores presseri.

HJEMMEPRESSET

Det er den mest friske juice du kan få, så længe du kan presse den selv! Der bruges cirka 2,5 kilo frugt til en liter appelsinjuice.

PRESSET

Valsølille Juice er Presset Juice. Vi køber frugt fra hele verden, alt efter hvor det er i sæson i øjeblikket. Der bliver ikke presset noget, før råvaren er ankommet til presseriet på Fyn og er blevet kvalitetstjekket. Da råvarerne er friske, kan juicen variere i smag og farve i løbet af året.

IKKE FRA KONCENTRAT

Denne type juice er blevet presset af friskplukket frugt i oprindelseslandet. Den er frisk, når den presses, men ligger så i tank i op til et år, før den kommer i butikken. Vi anvender Ikke Fra Koncentrat juice og puré i bl.a. vores smoothies.

FRA KONCENTRAT

Juice fra koncentrat betyder, at vandet fjernes fra saften, efter at frugten er blevet presset. Koncentratet pasteuriseres for at holde i lang tid og fyldes i tanke, hvor det opbevares. Vel fremme på fabrikken blandes den med præcis den mængde vand, der blev fjernet for at gøre juicen drikkeklar.

FRUGTDRIKKE OG NEKTAR

For at blive kaldt juice skal indholdet bestå af 100 % ren frugtjuice. Hvis der tilsættes vand, sukker eller andre tilsætningsstoffer, kaldes det "drik" eller "nektar". Valsølille Jordbær Lime og Valsølille lemonader er alle frugtdrikke, da der er tilsat vand og sukker for at gøre dem drikbare.